Sannes Skovture -på Lolland

/Noebbet/NoebbetBannerTop.jpg
Theilskov/Nøbbet Østerskov

/4_stjerner.png/Noebbet/Noebbet.jpg
5 km
Maglehøjvej 52, 4913 Horslunde var adressen vi kørte efter. Vi endte på en lille grusvej som vi fulgte forbi nr 52 og hen til skoven, også her vejen fører til Spejderhytten Urneborg.
Vi gik ind i skoven og en lille lassobuetur hvor der anes flere gravhøje. Herpå til højre mod Nøbbet Østerskov, for enden af skovvejen til højre langs skovbrynet og ind i skoven. En lille rundtur og så tilbage igen. Efter vi kom ud af skoven fulgte vi en lille grusvej mod stranden og et lille sommerhus, her gik vi til venstre mod skoven. Om det er privat ved jeg ikke, der stod ingenting.
Vi skulle over en lille å, mon denne er til at krydse efter lange regnevejrsperioder?? På den anden side åen kunne vi skimte en trampesti i skoven parallelt med vandet. Denne lille trampesti kunne vi følge til spejerhytten, herfra var det ikke muligt at komme videre, så vi gik til venstre til bilen.
En dejlig lille skov (faktisk 2) med varieret veje og trampestier. Man kan tydeligt se at her nok ikke kommer mange forbi til en gåtur.
/Noebbet/NoebbetBannerBund.jpg
/Noebbet/Kort.png
Navn
Kommentar