Sannes Skovture -på Lolland

/Maltrup/MaltrupBannerTop.jpg
Maltrup skov

/Maltrup/Maltrup.jpg

 /6_stjerner.png
6 km
Vi havde planlagt at begynde ved Nielstrupvej 2 4990 Sakskøbing, men her var skiltet med ”PRIVAT kun adgang for vedkommende” så derfor kørte vi lidt længere og ud af Stenstrupvej her er en lille Pplads. 
Og hold da op en herlig tur. Skoven er meget varieret, mest bøgetræer, gamle egetræer, gran, blandet, åbent, strand m.m. Her var meget velholdte skovveje, mindre skovveje, men overalt var skoven meget velholdt.
Da vi kom til Nielstrupvej 2 (vi måtte gerne gå på vejen viste det sig) var der en overdøvende larm af høns fra bure på grunden.
Vi fortsatte ned til stranden og sikke en fantastisk udsigt over Sakskøbing Fjord. Her dvælede vi lidt og tog indtrykket ind.
Vi fortsatte langs stranden langs en lille trampesti, efter et stykke tid kom vi til en ildelugtende å og fulgte så en lille trampesti langs åen til skovvejen. Herfra fortsatte vi på denne skovvej. Her var et kik til fjorden flere steder. Før vi begyndte hjemturen var vi kommet ud på et åbent stykke, her havde vi udsigt til spirene på Oreby Gods, Oreby kro, børn der fiskede fra broen, Strandhuse et herligt sted. Turen fortsatte langs fjorden med de flotteste gamle egetræer.
Nu drejede vi til højre og forsatte af denne sti tilbage til udgangspunktet.
Der er mulighed for mange afvekslende ture i denne skov som hører under Krenkerup Gods. Vejene er så fine at en cykeltur også ville være en mulighed.
Denne skov er lige efter mit hoved, en natur og udsigt der er ren lise for sjælen.
Helt sikkert et sted jeg vil vende tilbage til. Erik var også meget begejstret.
/Maltrup/MaltrupBannerBund.jpg

/Maltrup/Kort.png
Navn
Kommentar
   
 


Sanne (sannes skovture) (18-01-2021 19:28:50)
Som vi husker det er der ingen bænke...Loa (16-01-2021 17:35:08)
Er der nogen bænk ind i skoven, hvor man kan sidde ned?


Else (03-01-2021 16:47:43)
Rigtig fin tur langs Sakskøbing Fjord og gennem skoven. En tur vi kan anbefale.


HENNING (19-12-2020 11:38:40)
Der er p-plads for endes af vejen med privat. Det er efter p-plads
turen starter til højre- fin tur