Sannes Skovture

/Frostrup/FrostrupTopbanner.jpg

Frostrup skov/Frostrup/FrostrupBillede.jpg

/4_stjerner.png
8,5 km

Vi starter vores tur fra Hønselægget. Skoven hører under Krengerup Gods og er varieret og rydelig, med meget fine skovveje.
Den lange lige strækning (som jo ikke lige er Erik´s kop te) fører os ud til Skovstræde, her drejer vi til venstre forbi Sønderskovhjemmet og ved T-krydset drejer vi til venstre ind i skoven.
Til venstre langs skovvejen findes et stort eng/ryddet skovområde. Her er en fantastisk ro og meget flot natur. En efterladt traktor skulle også lige undersøges.
Vi går en lille ”løkke” før vi igen ender på den oprindelige skovvej.
Nu kommer vi ud på Frostrupvej og her til højre skulle Flådeegen stå. Flådeegen menes at være ca. 500 år gammel,  måler 9,3 meter i omkreds. og er lidt over 30 meter højt og det næststørste nulevende træ i Danmark. Så det skulle jo ikke være til at  overse, jo lige for os hmmm!!!
Vi drejer til venstre inden vi når Sløsserupvej og går langs skoven indtil vi kan dreje til venstre ind i skoven tilbage til Skovstræde.
Nu går turen hjem af samme skovvej som udturen.
Skovvejene her er så fine så turen kunne snildt foretages på cykel. Eller som Erik bemærker, han ville udelade det første stykke og starte fra Skovstræde, så bliver turen på knap 5 km og man slipper for det lange lige stykke.
Jeg er nu ikke helt enig, jeg synes turen er helt fin, og nyder naturen hele vejen rundt.
/Frostrup/FrostrupBundbanner.jpg
/Frostrup/FrostrupKort.png
Navn
Kommentar