Sannes Skovture -på Lolland
/Frejlev/FrejlevTopbanner.jpg

Frejlev Skov/Frejlev/FrejlevBillede.jpg

/6_stjerner.png
7,5 KM
Vi satte Gps til Enghavevej 44, 4892 Kettinge, men der er flere indgange til denne skov.
Der er i forvejen en rute gennem skoven, påført træerne med gule pletter, den valgte vi at følge.
På vores kort så det ud til der var alternative små stier, vi prøvede men de endte pludselig, så det var den slagne gang, "Gule pletter"
Skoven er helt fantastisk, ikke nok med der er flere helt fantastiske steder med udsigt over Guldborgsund, skoven er også spækket med fortidsminder, små og store gravhøje. 
Ruten snor sig gennem skoven og selv om man ikke kan gå rundtur, men skal samme vej tilbage, havde vi slet ikke fornemmelsen af at gå den samme vej igen, her er så meget smukt og spændende at se på.
Kong Grøns høj er nok den største af gravhøjene, der er skilte med informationer ved gravhøjene. Et par stykker var afspærret da der var fare for nedstyrtning.
Hvis du vil vide mere om de gamle sager i Frejlev Skov (og mange andre), kan du besøge Søren Faaborg Nielsens fine hjemmeside her.
Helt klart er Frejlev Skov en så fantastisk skov at vi vender tilbage igen. Husk madpakke og drikkelse, for her vil man gøre hvil flere steder og lade roen sænke sig.
Forøvrigt mødte vi "Gul plet" manden og han ville lave en ny rute i den anden ende af skoven, så vi må prøve denne også.
/Frejlev/FrejlevBundbanner.jpg
/Frejlev/FrejlevSkov_Kort.png
Navn
Kommentar